Παναγιώτης Γιαννακόπουλος

Ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος συμμετέχει σε συγγραφή επιστημονικών βιβλίων μεγάλων διεθνών οίκων με αντικείμενο τη Χειρουργική του Χεριού

Ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος συμμετέχει σε συγγραφή επιστημονικών βιβλίων μεγάλων διεθνών οίκων με αντικείμενο τη Χειρουργική του Χεριού

Ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος συμμετέχει στη συγγραφή ιατρικών βιβλίων μεγάλων διεθνών οίκων.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τον Διεθνή εκδοτικό οίκο SPRINGER βιβλίο για την αντιμετώπιση των πιεστικών συνδρόμων των περιφερικών νεύρων στο Άνω Άκρο. Ο τίτλος είναι: «Compressive Neuropathies of the Upper Extremity». Την έκδοση επιμελήθηκαν ο Dean G. Sotereanos και η Loukia K. Papatheodorou. Ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος συμμετείχε με τη συγγραφή του κεφαλαίου “Complications of Carpal Tunnel Release”  (Επιπλοκές της χειρουργικής θεραπείας του Συνδρόμου του Καρπιαίου Σωλήνα).
Συμμετείχε, επίσης, στη συγγραφή βιβλίου που εκδίδεται από την European Federation of Societies for Microsurgery (Ένωση Ευρωπαϊκών Εταιρειών Μικροχειρουργικής) με τίτλο “Technical Tips and Tricks for Reconstructive Microsurgery: HOW I DO IT” (έκδοση 2020) όπου έγραψε το κεφάλαιο «Recurrent Compression of Peripheral nerves – HOW I DO IT» (Υποτροπή πιεστικών συνδρόμων των περιφερικών νεύρων: Η Τεχνική μου) και που θα κυκλοφορήσει στο επίσημο συνέδριο της EFSM το φθινόπωρο.
Τέλος, συμμετείχε στη συγγραφή τεύχους του ACTA ORTHOPAEDICA ET TRAUMATOLOGICA HELLENIKA (επίσημο περιοδικό της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής  και Τραυματολογίας), που είναι αφιερωμένο στη Χειρουργική του Χεριού και κυκλοφόρησε πρόσφατα.  Το θέμα του άρθρου είναι: «Ligament Reconstruction and Tendon Interposition (LRTI) Arthroplasty for the treatment of 1st CMC Joint Arthritis» (Θεραπεία της Αρθρίτιδας της Βασικής Άρθρωσης του Αντίχειρα με Αφαιρετική Αρθροπλαστική και Συνδεσμική Σταθεροποίηση)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Αρχική

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ,  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΧΕΡΙΟΥ - ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email